Ton creol și orez
Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 24 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, orez, Velveeta circulatorși o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Portabella De Ton Creol Se Topește, Fripturi De Ton King Creole, și Orez Creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati telina si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand sunt crocante.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați roșii, ton, VELVEETA și busuioc; gatiti pana cand VELVEETA se topeste complet, amestecand ocazional.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.