Tomate

Tomate
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Roșia ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de oregano, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați tomato dal , cum se face tomato dal, Andhra tomato pappu, Roșii la grătar" Lollipop " toasturi și soiurile noastre preferate de roșii Cherry, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru vinetă: într-un bol mediu, combinați sucul de lămâie, șalotele și usturoiul. Se amestecă încet uleiul de măsline pentru a forma o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
EmulsiiEmulsii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ierburile tocate. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și 100 dulci și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Pentru asamblare: pe un platou rotund, aranjați roșiile feliate în cercuri concentrice, suprapunând ușor feliile și alternând culorile dacă folosiți atât roșii roșii, cât și galbene. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Puneți roșiile din vinetă peste roșiile feliate, lăsând o parte din vinetă în castron. Aruncați rucola în castron cu vinaigreta rămasă. Condimentează cu sare și piper. Aranjați rucola în mijlocul platoului. Folosind un cojitor de legume, radeți felii subțiri de parmezan peste roșii și rucola. Treceți piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista