Tomate
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Roșia ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de oregano, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Încercați tomato dal , cum se face tomato dal, Andhra tomato pappu, Roșii la grătar" Lollipop " toasturi și soiurile noastre preferate de roșii Cherry, și Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru vinetă: într-un bol mediu, combinați sucul de lămâie, șalotele și usturoiul. Se amestecă încet uleiul de măsline pentru a forma o emulsie.
Adăugați ierburile tocate. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și 100 dulci și se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper.
Pentru asamblare: pe un platou rotund, aranjați roșiile feliate în cercuri concentrice, suprapunând ușor feliile și alternând culorile dacă folosiți atât roșii roșii, cât și galbene. Condimentează cu sare și piper.
Puneți roșiile din vinetă peste roșiile feliate, lăsând o parte din vinetă în castron. Aruncați rucola în castron cu vinaigreta rămasă. Condimentează cu sare și piper. Aranjați rucola în mijlocul platoului. Folosind un cojitor de legume, radeți felii subțiri de parmezan peste roșii și rucola. Treceți piper negru proaspăt măcinat.
Serviți la temperatura camerei.