Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)

Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)
Tom ka Gai (supă picantă de pui cu lapte de cocos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 760 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpini lemongrass, frunze de tei kaffir, ciuperci de paie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, Rețetă Picantă De Supă De Dovleac Cu Lapte De Cocos, și Supă de pui și malunggay cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulionul de pui (sau bulionul) într-o oală, adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și frunze de tei. Vă recomand să tăiați frunzele de tei de-a lungul venelor aproape până la nervura medie pentru a permite o eliberare mai mare de aromă. Aceste frunze de tei kaffir sunt folosite în același mod în care condimentăm supele cu frunze de dafin. Aduceți bulionul la fierbere lentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Elixirul GElixirul G
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pui feliat, ciuperci, castane de apă, sare, suc de lămâie, sos de pește și zahăr, rezervând mai mult suc de lămâie și sos de pește pentru a adăuga mai târziu după gust.Gatiti incet, neacoperit timp de 10-15 minute, apoi adaugati lapte de cocos, coriandru, ceapa verde, rosii, carne proaspata de cocos, ardei iute invinetiti si pasta de curry rosu. Amestecând frecvent, aduceți aproape la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și serviți dacă sunteți mulțumit de aroma sucului de lămâie la sosul de pește împreună cu celelalte ingrediente. Gatiti usor aceasta supa pentru a preveni separarea laptelui de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Carne De Nucă De CocosCarne De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista