Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)

Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)
Tom ka Gai (supă picantă de pui cu lapte de cocos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 760 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpini lemongrass, frunze de tei kaffir, ciuperci de paie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, Rețetă Picantă De Supă De Dovleac Cu Lapte De Cocos, și Supă de pui și malunggay cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulionul de pui (sau bulionul) într-o oală, adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și frunze de tei. Vă recomand să tăiați frunzele de tei de-a lungul venelor aproape până la nervura medie pentru a permite o eliberare mai mare de aromă. Aceste frunze de tei kaffir sunt folosite în același mod în care condimentăm supele cu frunze de dafin. Aduceți bulionul la fierbere lentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Elixirul GElixirul G
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pui feliat, ciuperci, castane de apă, sare, suc de lămâie, sos de pește și zahăr, rezervând mai mult suc de lămâie și sos de pește pentru a adăuga mai târziu după gust.Gatiti incet, neacoperit timp de 10-15 minute, apoi adaugati lapte de cocos, coriandru, ceapa verde, rosii, carne proaspata de cocos, ardei iute invinetiti si pasta de curry rosu. Amestecând frecvent, aduceți aproape la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și serviți dacă sunteți mulțumit de aroma sucului de lămâie la sosul de pește împreună cu celelalte ingrediente. Gatiti usor aceasta supa pentru a preveni separarea laptelui de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Carne De Nucă De CocosCarne De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură

Ingrediente

1kilograme1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.apă de cocos sau lapte *vezi nota despre spargerea nucilor de cocosapă de cocos sau lapte *vezi nota despre spargerea nucilor de cocos3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pui (feliat în bucăți de mărimea mușcăturii)pui (feliat în bucăți de mărimea mușcăturii)3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cutie de pui, pluscutie de pui, plus0ciorchini1 kg Tortillas de Maíz1 kg Tortillas de Maíz33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de pește (sau mai mult după gust)sos de pește (sau mai mult după gust)2inchghimbir galangalghimbir galangal1ceapa verdeceapa verde3frunze de tei kaffir (sau frunze dintr-un copac de citrice)frunze de tei kaffir (sau frunze dintr-un copac de citrice)2tulpini întregi lemongrass (tăiate în bucăți de 1 inch)tulpini întregi lemongrass (tăiate în bucăți de 1 inch)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie (sau mai mult după gust)suc de lămâie (sau mai mult după gust)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne proaspătă de nucă de cocos (dintr-o nucă de cocos tânără, verde)carne proaspătă de nucă de cocos (dintr-o nucă de cocos tânără, verde)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.0,5 pachetciuperci comune (Agaricus bisporus)0,5 pachetciuperci comune (Agaricus bisporus)2Bucăți de caramele Heath Barpasta de curry roșu (mai mult dacă vă place fierbinte)pasta de curry roșu (mai mult dacă vă place fierbinte)1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci de paie sauciuperci de paie sau2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachetciuperci de paie proaspetepachetciuperci de paie proaspete12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2ardei iute Thailandezi întregi învinețițiardei iute Thailandezi întregi învinețiți1roșii (înjumătățite și apoi sferturi)roșii (înjumătățite și apoi sferturi)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista