Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)

Tom Ka Gai (Supă Picantă De Pui Cu Lapte De Cocos)
Tom ka Gai (supă picantă de pui cu lapte de cocos) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 760 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpini lemongrass, frunze de tei kaffir, ciuperci de paie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, Rețetă Picantă De Supă De Dovleac Cu Lapte De Cocos, și Supă de pui și malunggay cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulionul de pui (sau bulionul) într-o oală, adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și frunze de tei. Vă recomand să tăiați frunzele de tei de-a lungul venelor aproape până la nervura medie pentru a permite o eliberare mai mare de aromă. Aceste frunze de tei kaffir sunt folosite în același mod în care condimentăm supele cu frunze de dafin. Aduceți bulionul la fierbere lentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Elixirul GElixirul G
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pui feliat, ciuperci, castane de apă, sare, suc de lămâie, sos de pește și zahăr, rezervând mai mult suc de lămâie și sos de pește pentru a adăuga mai târziu după gust.Gatiti incet, neacoperit timp de 10-15 minute, apoi adaugati lapte de cocos, coriandru, ceapa verde, rosii, carne proaspata de cocos, ardei iute invinetiti si pasta de curry rosu. Amestecând frecvent, aduceți aproape la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și serviți dacă sunteți mulțumit de aroma sucului de lămâie la sosul de pește împreună cu celelalte ingrediente. Gatiti usor aceasta supa pentru a preveni separarea laptelui de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Carne De Nucă De CocosCarne De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista