Tofu și ciuperci
Tofu și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supă Tom Yum Cu Ciuperci Și Tofu, Ciuperci Umplute Cu Tofu, și Tofu și ciuperci teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, morcovul, ceapa, ghimbirul și usturoiul; saut 2 minute. Se amestecă bulion, sos de soia, sake, zahăr și sambal oelek. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Combinați amidonul de porumb, apa și oțetul, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se adaugă tofu. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.