Tofu Reubens Cu Salată
Tofu Reubens cu salată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 569 calorii. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați murături de mărar, pudră de muștar, pansament de mii de insule și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până muraturi mărar ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Tofu de năut (salată Birmană cu Tofu Shan), Rubens, și Micul Reubens pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tofu-ul pe o tăietură și feliați fiecare bucată pe jumătate orizontal.
Presărați bucățile de tofu uniform pe o parte cu ienibahar și pudră de muștar.
Încălziți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Ștergeți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Întindeți fiecare felie de pâine cu 1 lingură de pansament rusesc, apoi sandviș cu varza murată, tofu și brânză.
Încălziți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri și gătiți, întorcând o dată, până când brânza se topește și pâinea este prăjită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Repetați cu untul rămas și sandvișurile.
Aruncați verdele amestecat, cornichons, saramură, ciuperci și ulei de măsline.
Serviți sandvișurile cu salata.
Fotografie de Andrew Purcell