Tocană irlandeză de miel
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute de petrecut în bucătărie, tocană irlandeză de miel ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate și 30 de rețete de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 207 calorii . Această rețetă servește 10 și costă 1,84 USD per porție. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bun pentru st. ziua patrick . Funcționează bine ca fel principal european. Această rețetă de la Foodnetwork necesită varză, ceapă, roșii conservate și tulpini de țelină. Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tocană de miel și ciuperci , Tocană de miel Tagine șiSecretul celei mai bune tocănițe de miel .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Sarați și piperați bucățile de miel. Într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor, căliți carnea în ambele uleiuri până se rumenește pe toate părțile.
Scoateți carnea din cuptorul olandez și lăsați-o deoparte.
În același cuptor olandez, căliți țelina, prazul și ceapa până când sunt moale, aproximativ 3 minute.
Se adauga varza, se condimenteaza cu coriandru si cimbru si se adauga rosiile. Întoarceți carnea la cuptorul olandez.
Adăugați bulionul de vită, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.