Tocană de vânat cu gem de Prune: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne

Tocană de vânat cu gem de Prune: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne
Tocană de vânat cu gem de Prune: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1016 calorii, 65g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, grappa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Tocană De Vânat, și Tocană De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 6 1/2 căni de vin, oțetul, usturoiul, ceapa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați carnea de vânat și amestecați întregul amestec împreună. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 24 până la 36 de ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți carnea de vânat din baie, uscați bucățile și rezervați marinada. Într-un cuptor olandez sau într-un alt vas mare, rezistent la cuptor, sotează pancetta în uleiul de măsline timp de câteva minute, apoi scoate-o pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați bucățile de vânat, lucrând în loturi și căutați pe toate părțile, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar. Când carnea este gata, scoateți-o pe farfurie cu pancetta și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
VânatVânat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Întoarceți pancetta, carnea și marinata în cuptorul olandez și aduceți la foc mic. Acoperiți vasul liber și fierbeți carnea la o flacără foarte mică timp de 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Cu o lingură cu fante sau clești, scoateți carnea pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Adăugați grappa în lichidul de braising și reduceți la o flacără medie timp de 15 minute. Se strecoară sosul printr-un chinois, apăsând pe solidele rămase în strecurătoare pentru a extrage sucul și aroma maximă. Întoarceți sosul strecurat în tigaie și amestecați untul. Condimentează cu sare și piper și adaugă restul de 1/2 cană de vin roșu în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
GrappaGrappa
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Serviți carnea cu sosul turnat și gemul de prune pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
GemGem
9
Așezați toate ingredientele într-o cratiță și gătiți la foc mediu-mic până când prunele se extind cu căldură și umiditate, iar vinul și jeleul se topesc și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Lăsați să stea 10 minute, apoi scoateți bățul de scorțișoară și serviți câteva linguri cu fiecare porție de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista