Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită a lui Parker. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1294 calorii, 77g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de roșii uscate la soare, căței de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este mare. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un bol cu vin roșu, usturoi și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
3
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Combinați făina, 1 lingură de sare și 1 lingură de piper. Ridicați carnea de vită din marinată cu o lingură pliată și aruncați frunzele de dafin și usturoiul, economisind marinata. În loturi, dragați cuburile de carne de vită în amestecul de făină și apoi scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare și rumeniți jumătate din carnea de vită la foc mediu timp de 5 până la 7 minute, transformându-se în maro uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor și continuați să rumeniți carnea de vită rămasă, adăugând ulei după cum este necesar. (Dacă carnea de vită este foarte slabă, veți avea nevoie de mai mult ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Puneți toată carnea de vită în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Încălziți încă 2 linguri de ulei în oala mare și adăugați ceapa, morcovii, ciupercile și cartofii. Gatiti 10 minute la foc mediu, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
10
Puneți toate legumele în cuptorul olandez peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați 2 1/2 căni din marinata rezervată în oala goală și gătiți la foc mare pentru a degrada fundul tigaiei, răzuind toate bucățile maronii cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați bulionul de pui, rozmarinul, roșiile uscate la soare, sosul Worcestershire, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Se toarnă sosul peste carne și legume în cuptorul olandez și se aduce la foc mic la foc mediu deasupra aragazului. Acoperiți oala și puneți-o la cuptor pentru a o coace aproximativ 2 ore, până când carnea și legumele sunt fragede, amestecând o dată în timpul gătitului. Dacă tocanul fierbe mai degrabă decât fierbe, reduceți focul la 250 sau 275 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Înainte de servire, amestecați mazărea congelată, condimentați după gust și serviți fierbinte.