Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită a lui Parker. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1294 calorii, 77g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de roșii uscate la soare, căței de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este mare. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un bol cu vin roșu, usturoi și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
3
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați făina, 1 lingură de sare și 1 lingură de piper. Ridicați carnea de vită din marinată cu o lingură pliată și aruncați frunzele de dafin și usturoiul, economisind marinata. În loturi, dragați cuburile de carne de vită în amestecul de făină și apoi scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare și rumeniți jumătate din carnea de vită la foc mediu timp de 5 până la 7 minute, transformându-se în maro uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor și continuați să rumeniți carnea de vită rămasă, adăugând ulei după cum este necesar. (Dacă carnea de vită este foarte slabă, veți avea nevoie de mai mult ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți toată carnea de vită în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Încălziți încă 2 linguri de ulei în oala mare și adăugați ceapa, morcovii, ciupercile și cartofii. Gatiti 10 minute la foc mediu, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Puneți toate legumele în cuptorul olandez peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
11
Adăugați 2 1/2 căni din marinata rezervată în oala goală și gătiți la foc mare pentru a degrada fundul tigaiei, răzuind toate bucățile maronii cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați bulionul de pui, rozmarinul, roșiile uscate la soare, sosul Worcestershire, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Se toarnă sosul peste carne și legume în cuptorul olandez și se aduce la foc mic la foc mediu deasupra aragazului. Acoperiți oala și puneți-o la cuptor pentru a o coace aproximativ 2 ore, până când carnea și legumele sunt fragede, amestecând o dată în timpul gătitului. Dacă tocanul fierbe mai degrabă decât fierbe, reduceți focul la 250 sau 275 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Înainte de servire, amestecați mazărea congelată, condimentați după gust și serviți fierbinte.