Tocană de vită la sud de graniță
Friptura de vită la sud de graniță ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 583 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 1.98 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bulion de carne de vită condensat campbell ' s, pudră de chili, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați La sud de granița Shepherd ' s Pie, La sud de frontieră spanac Dip, și La sud de salata de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita, ceapa si usturoiul intr-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare pana cand carnea de vita este bine rumenita, amestecand des pentru a separa carnea.
Se amestecă supa, bulionul, apa, pudra de chili și cartofii în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă porumbul și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotit.