Tocanita de vinete și linte cu melasă de rodie este o vegan felul principal. O porție conține 752 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete (Vinete) Cu Melasă De Rodie, Folie de Hummus de linte cu Rețetă de melasă de rodie, și Vinete La Grătar Cu Fetan Și Melasă De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați parțial vinetele, astfel încât să aibă dungi longitudinale, apoi tăiați-o longitudinal în 4 felii. Scor fiecare felie pe 1 parte într-un model crosshatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Tăiați fiecare felie transversal în 3 bucăți și așezați-o pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Lăsați să stea 1 oră.
5
Între timp, într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
7
Înveliți o caserolă mică din fontă emailată cu 1 lingură de ulei de măsline. Într-un castron, aruncați ceapa cu usturoiul, roșiile, ardeii iute verzi, menta, pasta de roșii, ardeiul roșu zdrobit și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Clătiți vinetele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Întindeți 1/2 cană din amestecul de legume în caserolă și acoperiți cu jumătate din vinete. Acoperiți cu jumătate din linte și jumătate din amestecul de legume rămas. Se acoperă cu restul de vinete, linte și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Linte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se toarnă uleiul de măsline rămas în jurul părții laterale și peste legume, apoi se strecoară cu melasa de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Aduceți tocană la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.