Tocanita de vinete și linte cu melasă de rodie este o vegan felul principal. O porție conține 752 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete (Vinete) Cu Melasă De Rodie, Folie de Hummus de linte cu Rețetă de melasă de rodie, și Vinete La Grătar Cu Fetan Și Melasă De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați parțial vinetele, astfel încât să aibă dungi longitudinale, apoi tăiați-o longitudinal în 4 felii. Scor fiecare felie pe 1 parte într-un model crosshatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Tăiați fiecare felie transversal în 3 bucăți și așezați-o pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Lăsați să stea 1 oră.
5
Între timp, într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
7
Înveliți o caserolă mică din fontă emailată cu 1 lingură de ulei de măsline. Într-un castron, aruncați ceapa cu usturoiul, roșiile, ardeii iute verzi, menta, pasta de roșii, ardeiul roșu zdrobit și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Clătiți vinetele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Întindeți 1/2 cană din amestecul de legume în caserolă și acoperiți cu jumătate din vinete. Acoperiți cu jumătate din linte și jumătate din amestecul de legume rămas. Se acoperă cu restul de vinete, linte și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Linte
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10
Se toarnă uleiul de măsline rămas în jurul părții laterale și peste legume, apoi se strecoară cu melasa de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
11
Aduceți tocană la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.