Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar
Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 577 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $1.73 pe portie. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, cheddar extra Matur, naut și făină de auto-creștere. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar, Tocană de vită cu găluște de Cheddar, și Găluște De Roșii Cheddar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o caserolă mare, cu capac, apoi prăjiți ceapa și țelina timp de 5 minute până se înmoaie și începe să se coloreze. Sfat în roșii și o cutie de apă, apoi amestecați harissa, dovleceii și nautul și sfărâmați în cubul de stoc. Acoperiți și fierbeți timp de 18 minute până când legumele sunt aproape fragede.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Între timp, frecați untul în făină și praful de copt cu un vârf bun de sare, apoi amestecați brânza cu un cuțit rotund. Cu două minute înainte ca tocanita să fie gata, turnați laptele în amestecul de găluște și amestecați cu cuțitul pentru a face un aluat. Întoarceți-vă pe suprafața de lucru (nu este nevoie să o făinați), formați ușor într-un cârnați și tăiați în 8 bucăți egale. 3
Puneți găluștele deasupra tocăniței și coaceți la cuptor timp de 15-20 de minute până devin aurii și fierte.