Tocană de pui, slănină și cartofi
Tocană de pui, slănină și cartofi ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 519 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 299 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi noi pentru bebeluși, câteva crenguțe de cimbru, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Cartofi Cu Măsline, Ciuperci, Slănină Și Ceapă, Dublin Coddle (șuncă Irlandeză, cârnați, cartofi și tocană de ceapă), și Tocană de pui și slănină cu o oală.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau dacă aragazul lent are o funcție de rumenire, atunci utilizați acest lucru. Se rumenesc coapsele de pui timp de aproximativ 10 minute, până când au o culoare aurie frumoasă, apoi se îndepărtează și se lasă deoparte. Bacșiș în slănină și șalotă și rumeniți-le și pe acestea.
Introduceți totul în afară de zară, suc de lămâie și 1 lingură de tarhon în aragazul lent. Se fierbe la foc mare timp de 4-6 ore, până când puiul este cu adevărat fraged și cade de pe os.
Verificați sosul; dacă vă place puțin mai gros, strecurați lichidul într-o tigaie și fierbeți până se îngroașă.
Se toarnă Zara, dacă se folosește, și se bate până se omogenizează.
Presărați sucul de lămâie și tarhonul rămas, condimentați, apoi întoarceți puiul, slănina și legumele dacă aveți nevoie.