Tocană de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1149 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, sare și piper, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 92%. Crock Pot Chicken & Bean Stew: Un Pui Rămas, Crock Pot Chicken & Bean Stew: Un Pui Rămas, și Crock Pot Chicken & Bean Stew: Un Pui Rămas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 5 1/2 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați țelina, morcovul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
4
Se sotează legumele până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă roșiile cu sucurile lor, bulionul de pui, busuiocul, pasta de roșii, frunza de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă De Pui
Pasta De Tomate
Legume
Frunze De Dafin
Tomate
Busuioc
Ceapă
Cimbru
5
Adăugați pieptul de pui; apăsați pentru a scufunda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
6
Aduceți lichidul de gătit la foc mic. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți ușor descoperit până când puiul este aproape gătit, întorcând pieptul de pui și amestecând amestecul ocazional, aproximativ 25 de minute. Folosind clești, transferați pieptul de pui pe o suprafață de lucru și răciți timp de 5 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Frunze De Dafin
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
7
Adăugați boabele de rinichi în oală și fierbeți până când lichidul s-a redus într-o consistență de tocană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Aruncați pielea și oasele din pieptul de pui. Tăiați sau tăiați puiul în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea de pui în tocană. Aduceți tocană doar la foc mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Sare și Piper
Pui întreg
Tocană
9
Puneți tocanul în boluri de servire și serviți cu pâinea.
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.