Carnea de porc și Hominy Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 621 calorii, 65g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, maghiran, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1 lingură de praf de chili, sare și piper în castron. Frecați amestecul de condimente peste tot carnea de porc. Saut bacon în vas mare, greu, la foc mediu, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Piper
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Lucrând în loturi, se adaugă carnea de porc la picăturile din oală și se fierbe până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați carnea de porc în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați ceapa, șunca, morcovul și usturoiul în oală; acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional și răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Ceapă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ardei iute; se amestecă 1 minut. Se amestecă hominy, roșiile cu sucuri, bere, bulion, maghiran, carne de porc și restul de 2 lingurițe de praf de chili și se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 1 oră. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți slănina. Se răcește ușor tocană. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Maghiran
Tomate
Ardei Iute
Hominy
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Bulion
Bere
Carne De Porc
Tocană
6
Fierbeți tocană descoperită până când lichidul este ușor redus și îngroșat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tocană
7
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se presară cu slănină rezervată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
9
* Acești ardei iute verzi proaspeți, numiți adesea pasillas, sunt disponibili pe piețele din America Latină și, de asemenea, la unele supermarketuri.