Tocană de porc și dovlecei

Tocană de porc și dovlecei
Carnea de porc și tocană de Squash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salvie, bulion de vită, dovlecei de butternut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 28 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tocană de porc și dovlecei de iarnă, Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute, și Tocană de dovlecei de porc și Butternut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu. Se rumenesc cubulețele de porc în uleiul încins, aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul cu carnea de porc pana cand ceapa este carnea de porc nu mai este roz in mijloc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aduceți 2 căni de bulion de pui și 2 căni de bulion de vită la fiert într-o cratiță separată. Amestecați rozmarinul, Salvia, frunzele de dafin și cimbrul în amestecul de bulion; continuați să gătiți la fierbere până când bulionul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă bulion redus în amestecul de porc împreună cu restul de 2 căni de pui și bulion de vită. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Amestecați dovleceii de butternut, cartofii, morcovii și țelina în supă. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când dovlecelul este fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Se amestecă merele în supă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Scoateți vasul de pe foc și lăsați supa să se răcească 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate55
Revista