Tocană de porc cu ardei dulci și iute din Abruzzo

Tocană de porc cu ardei dulci și iute din Abruzzo
Friptura de porc cu ardei dulci și fierbinți din Abruzzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 421 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de pui cu ardei dulci, Cotlet de porc cu oțet și ardei dulci, și Cotlet de porc cu oțet și ardei dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie sau o tigaie mare de saut, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mare. Lucrând în loturi, rumeniți carnea de porc pe toate părțile,adăugând mai mult ulei de măsline, l după cum este necesar și condimentând cu sare și piper negru în timp ce întoarceți carnea. Fiecare lot ar trebui să dureze 8 până la 10 minute. Când un lot este gata, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera bucățile în tagine. Deglazați tigaia cu aproximativ jumătate din vin și turnați sucurile peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
Tajine PotTajine Pot
2
Într-o tigaie sau o tigaie saut, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați ceapa. Saut pentru aproximativ 10 minute, pana cand este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul, semințele de fenicul și ardeiul chile și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
UsturoiUsturoi
4
Adăugați vinul rămas și roșiile și fierbeți câteva minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VinVin
5
Transferați sosul în tagine împreună cu carnea de porc și sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
6
Adăugați ardeii grași, ridicați focul la mediu și aduceți la fierbere ușoară. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când carnea de porc este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Carne De PorcCarne De Porc
7
Gustă tocanita și ajustează condimentul. Puteți adăuga câteva linguri de oțet pentru echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
OțetOțet
TocanăTocană
8
De pe puntea Tagine: 25 de rețete pentru mese gătite lent de Joyce Goldstein. Text de Joyce Goldstein, 2008; fotografie de Leigh Beisch, 2008. Retipărit cu permisiunea Chronicle Books.
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista