Tocană De Piept Savuroasă Cu Aragaz Lent
Reteta Slow-aragaz cimbru piept tocană ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 8 ore și 40 de minute. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.36 pe portie. Acest fel principal are 497 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, bulion de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Piept de vită dulce și sărat cu aragaz lent, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Piept De Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragaz, aranjați bucățile de piept, cu partea grasă în sus.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția tăiței și tapioca, în ordinea listată.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, scoateți pieptul din aragaz și așezați partea grasă în sus pe placa de tăiere. Dacă este necesar, îndepărtați orice grăsime din piept și aruncați-o. Folosind 2 furci, tăiați grosolan pieptul.
Se amestecă tapioca în lichid în aragaz. Întoarceți pieptul mărunțit la aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până se îngroașă.
Serviți tocană în boluri de supă peste tăiței fierbinți.