Tocană De Miel Marocană

Tocană De Miel Marocană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel marocană. O porție conține 630 calorii, 61G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de morcovi subțiri, cayenne, carne de tocană de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Miel Marocană, Tocană De Miel Marocană, și Tocană marocană de miel și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați mielul într-un castron; aruncați cu făină, 1/2 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate de miel și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Transferați într-un aragaz lent. Repetați cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Se toarnă bulionul în tigaie, se adaugă restul de 3/4 linguriță. sare și răzuiește tigaia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați lichid, condimente, ceapă, caise, stafide, morcovi și păstârnac în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic până când mielul este fraged, aproximativ 5 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista