Tocană De Miel Grecească

Tocană De Miel Grecească
Rețeta tocană de miel grecească ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,91 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 32 de fani. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Miel Grecească, Tocană De Miel Grecească, și Tocană De Miel Grecească Cu Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În cea mai mare cratiță sau caserolă pe care o aveți, care va intra în cuptor, turnați 3 linguri de ulei. Se rumenesc carnea în loturi la foc mare și se îndepărtează cu o lingură pliată pe o farfurie din apropiere. Este posibil să aveți nevoie de mai mult ulei pe măsură ce faceți acest lucru. Ceapa va avea cu siguranță nevoie de ea, așa că turnați uleiul rămas sau adăugați mai mult, adăugați ceapa, stropind puțină sare peste ele și gătiți apoi până când este moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați usturoiul, țelina, cimbrul și oregano. După câteva minute, când mirosul de usturoi se ridică, îndepărtați jumătate din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați carnea în amestec în tigaie, acoperiți cu jumătatea rămasă, adăugați frunzele de dafin, morcovii, roșiile, stocul și vinul. Folosesc o caserolă mare, dar plată și această cantitate de lichid acoperă carnea, dar dacă găsiți că aveți nevoie de mai mult lichid, adăugați apă - doriți mult lichid, pentru că, în cele din urmă, veți găti niște paste în ea. Aduceți la fierbere, îndepărtați spuma și lăsați să buleze aproximativ 3 minute. Apoi acoperiți, transferați la cuptor și coaceți timp de aproximativ 2 până la 2 1/2 ore sau gătiți la foc foarte mic. Carnea trebuie să fie fragedă și productivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți morcovii (și mâncați, gătiți) și frunzele de dafin, dacă doriți, și condimentați, după gust, cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Desigur, puteți trece la etapa finală acum, dar presupun că nu o veți face. În acest caz, lăsați tocanul să se răcească și păstrați-l la frigider până când doriți. Îndepărtați grăsimea de pe partea de sus și nu uitați să o scoateți din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de a o găti din nou. Puteți reîncălzi acest lucru în cuptor, dar pentru că pastele vor fi puse pe aragaz, am tendința să-l încălzesc acolo. Asigurați-vă că tocanul este fierbinte. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Când fierbe, adăugați sarea și apoi pastele. Gatiti acest lucru până când este aproape, dar nu destul de fierte; ar trebui să aibă încă câteva minute pentru a merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Apoi scurgeți pastele și adăugați-le rapid la sucurile cu bule din caserolă, asigurându-vă mai întâi că există suficiente sucuri cu bule. Nu vrei ca carnea să fie înecată, dar vrei suficient pentru ca pastele să fie acoperite. Pastele vor absorbi o parte din lichid pe măsură ce termină gătitul, desigur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
În câteva minute, pastele trebuie gătite. Zdrobiți niște feta și puneți-le într-un bol cu pătrunjelul tocat, oregano sau busuioc. Se amestecă pentru a combina și apoi se lasă lingura cu ea, astfel încât oamenii să poată presăra brânza cu vârf de ierburi peste tocană după cum doresc. Puneți tocanul în boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate68
Revista