Tocană De Miel Bască

Tocană De Miel Bască
Tocană de miel basc ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 536 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 2123 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână roșii, vin, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană De Miel Bască, Tastetrotting: Marmitako alias tocană de ton basc cu ardei și cartofi, și Placinta Cu Cirese Basca (Cirese G. C. C. C.) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați mielul, jumătate din căței de usturoi, rozmarinul și vinul alb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Gât De PuiGât De Pui
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se lasă la marinat timp de 2 până la 3 ore.
3
Scurgeți carnea, aruncați marinada și uscați-o cu prosoape de hârtie. Se toacă cățelele de usturoi rămase și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, cu fund greu, cu capac, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, rumenim carnea pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe lot. Sare carnea pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Scoateți carnea din tigaie și adăugați ceapa tocată în tigaie. Gatiti, razuind bucatele rumenite lipite de fundul oalei cu o lingura de lemn, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Întoarceți carnea în tigaie, adăugați boia, ardeii prăjiți, roșiile, pătrunjelul, frunza de dafin, vinul roșu, aduceți la foc mic: întoarceți carnea în tigaie cu ceapa și usturoiul. Se amestecă boia, ardeii prăjiți, roșiile, pătrunjelul, frunza de dafin și vinul roșu. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe la foc mic timp de 15 minute, permițând lichidelor să se reducă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adaugă bulionul de pui, se fierbe la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
5
Adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se servește cu pâine rustică. Dacă doriți, încercați să garnisiți cu frunze proaspete de mentă (deși habar nu am cât de "Bască" adică, are doar un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Pâine ItalianăPâine Italiană

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon
Un pop uimitor de fructe roșii—semnătura acestei podgorii—deschide această epocă decadentă, concentrată. Quicksilver 2015 are arome de fructe ușor mai întunecate decât vintage-ul precedent, păstrând în același timp notele suculente de cireșe și prune pe care trebuie să le iubiți de pe acest site Western Rutherford. Notele florale elegante și o aciditate naturală îmbucurătoare luminează palatul, în timp ce taninurile bogate poartă aromele într-un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista