Tocană De Coadă De Bou

Tocană De Coadă De Bou
Tocanita de coadă de bou ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1239 calorii, 116g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână scallions, ceapă vidaliană, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți fasolea lima cu apă, acoperiți cu un prosop și înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o oală mare, adăugați cozi de bou, ceapă, ceapă verde, usturoi, cimbru, ardei roșu, boia, frunze de dafin, sos fierbinte și stăpân de sos și marinați cel puțin 4 ore sau peste noapte la frigider, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapa VerdeCeapa Verde
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OxtailOxtail
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar cozile de bou și aduceți amestecul la fierbere. Coborâți la foc mic, acoperiți și gătiți 2 ore. La fiecare 30 de minute timp de 2 ore adăugați 2 căni de apă sau bulion, alternând, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite cu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
BulionBulion
ApăApă
4
La 2 ore, adăugați fasolea, pasta de roșii și încă 2 căni de bulion de vită și apă, dacă este necesar. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți neacoperit 2 ore, degresând grăsimea de deasupra și amestecând ocazional. În ultima 1/2 oră de gătit, condimentați cu 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Clătiți orezul de 3 ori pentru a îndepărta amidonul. Puneți orezul într-o cratiță medie. Umpleți cratița cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch sau măsurați așezând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea încă 5 minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista