Pueblo tocană de Chili verde ia aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de țelină, bulion de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pueblo Verde Chili, Tocană De Dovleac Pueblo, și Tocană De Chili Verde.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare, rumeniți jumătate din carnea de porc la un moment dat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada