Tocană De Cartofi Dulci Cu Arahide Cu Aragaz Lent

Tocană de cartofi dulci cu arahide cu aragaz lent este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 454 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ienibahar măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent, Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci, și Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cartofii, ceapa, roșiile, crenguțele de pătrunjel, chimenul, ienibaharul, sarea, piperul și 2 căni de apă într-un aragaz lent până se combină bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 până la 5 ore la maxim. Aruncați crenguțele de pătrunjel.
Chiar înainte de a servi tocană, amestecați pătrunjelul tocat și untul de arahide.
Se servește fierbinte în boluri.