Tocană De Arahide Indiană

Tocană De Arahide Indiană
Reteta tocană de arahide Indian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest curs principal are 558 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, usturoi, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană De Legume Indiene, și Tocană Indiană De Năut.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o cratiță mare și dați la fiert. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe până când orezul este fraged și apa s-a absorbit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și auriu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până la parfum, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și se condimentează cu piper cayenne. Creșteți căldura la mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă untul de arahide și se încălzește. Amestecul se va îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care îl puteți încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista