Tocanita bogata de porc de toamna cu bere este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 842 calorii, 61G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou cu unt, bulion de pui, roșii proaspete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană De Porc De Toamnă, Tocană De Porc De Toamnă Zesty, și Tocană de porc Shot-and-a-Beer.
Instrucțiuni
1
Se condimentează carnea de porc cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
2
Încălziți 4 linguriulei într-o caserolă grea la foc mediu-mare. Se rumenescpui de porc bine în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Scoateți într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ștergeți caserola curată șiîncălziți uleiul rămas la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Adăugați ceapă,morcovi și mere. Se amestecă până se înmoaie,10 minute, adăugând usturoiulîn ultimele 3 minute. Se amestecărămâne ingrediente, cu excepțiamâncăruri. Întoarceți carnea de porc și oricesucuri în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Măr
Ceapă
Carne De Porc
6
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, amestecând, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 oră. Aruncați frunza de dafin; ajustațicondimente.