Toasturi cu Ricotta și mere calde Balsamic-Caramel

Toasturi cu Ricotta și mere calde Balsamic-Caramel
Toasturile cu Ricottan și merele calde Balsamic-Caramel ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 288 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, durere de mie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mere Calde De Ciocolată-Caramel, Pâine prăjită Ricotta cu roșii, și Pâine prăjită cu ouă în gaură cu Ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Ungeți pâinea cu 1 1/2 linguri de unt. Se fierbe pâinea la 4 centimetri de foc timp de 1 minut, întorcându-se o dată, până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Transferați pe plăci.
4
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați merele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc în pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se caramelizează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați oțetul balsamic și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când merele sunt fragede și sosul este siropos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Folosind o lingură cu fante, lingurați merele peste pâine prăjită și dollop brânza ricotta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Stropiți cu siropul balsamic-caramel și presărați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
10
Tăiați fiecare pâine prăjită în jumătate și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista