Toasturi cu Ricotta și mere calde Balsamic-Caramel
Toasturile cu Ricottan și merele calde Balsamic-Caramel ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 288 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, durere de mie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mere Calde De Ciocolată-Caramel, Pâine prăjită Ricotta cu roșii, și Pâine prăjită cu ouă în gaură cu Ricotta.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea cu 1 1/2 linguri de unt. Se fierbe pâinea la 4 centimetri de foc timp de 1 minut, întorcându-se o dată, până se rumeneste.
Într-o tigaie mare, topiți restul de 2 1/2 linguri de unt.
Adăugați merele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se caramelizează, 2 până la 3 minute.
Adăugați oțetul balsamic și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când merele sunt fragede și sosul este siropos, aproximativ 4 minute.
Folosind o lingură cu fante, lingurați merele peste pâine prăjită și dollop brânza ricotta deasupra.
Stropiți cu siropul balsamic-caramel și presărați migdalele.
Tăiați fiecare pâine prăjită în jumătate și serviți imediat.