Toast Francez De Ciocolată-Alune Cu Sirop De Zmeură

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru cutia de rețete, toastul francez de ciocolată-alune cu sirop de zmeură ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zmeură, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Cartofi Caramel" crema de zmeura cu branza paine prajita frantuzeasca cu sirop de zmeura, Pâine prăjită franceză cu nucă de cocos cu sirop de zmeură, și Pâine Prăjită Cu Zmeură Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Combinați zmeura, zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gatiti pana se descompun zmeura si amestecul este siropos, aproximativ 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând boabele cu o spatulă de cauciuc.
Bateți răspândirea de ciocolată-alune și ouăle într-un castron mediu până se omogenizează, apoi transferați într-un vas mare de copt și bateți laptele. Lucrând în loturi, adăugați pâinea și înmuiați, întorcându-vă o dată, 1 până la 2 minute. (
Îndepărtați înainte ca pâinea să fie udă.)
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 bucăți pâine și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o foaie de copt și se menține cald la cuptor; repetați cu pâinea rămasă, adăugând 1/2 lingură mai mult unt în tigaie cu fiecare lot. Se acoperă cu sosul de zmeură și alune.
Fotografie de Andrew Purcell