Rețeta Tiramisu ușor cu fructe de lămâie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 592 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr pudră, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Ușor Cu Lămâie Mini Meyer, Desert Ușor De Lămâie, și Tartele Ușoare Cu Fructe De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, încălziți, zahărul granulat, apa, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la fierbere. Se fierbe până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește complet siropul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Sirop
3
Într-un castron mare, bateți mascarpone, smântână, zahăr pudră și vanilie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Mascarpone
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Linia de jos a vasului de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), cu jumătate din degete. Periați cu generozitate aproximativ o pătrime din siropul de lămâie peste degete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Lămâie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone uniform peste stratul ladyfinger. Se acoperă cu jumătate din fructe de pădure; periați cu sirop de lămâie. Repetați straturile până când sunt utilizate toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Fructe De Padure
Sirop
Lămâie
6
Refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte înainte de servire.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.