Tiramisu De Dovleac
Reteta dovleac Tiramisu ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 446 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rom condimentat, ladyfingers, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tiramisu de dovleac cu sos de Caramel cu unt de dovleac pentru # SundaySupper, Tiramisu De Dovleac, și Tiramisu De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 8 mini vase de sticlă sau pahare de desert
Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună piureul de dovleac, crema de brânză, zahărul brun și condimentul de plăcintă cu dovleac. Într-un castron separat, bateți smântâna grea cu zahărul granulat și vanilia până la vârfurile medii. Îndoiți trei sferturi din frisca în amestecul de dovleac.
Pentru a asambla: într-un castron mic, combinați ceaiul cu sucul de portocale și romul condimentat dacă utilizați. Feliați ladyfingers în jumătate. Scufundați 2 jumătăți de ladyfingers în amestecul de ceai și așezați-le într-un singur strat pe fundul unui pahar de desert. Se acoperă cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de dovleac. Repetați cu un alt strat de ladyfingers înmuiate și un alt strat de amestec de dovleac. Se acoperă cu o păpușă de frișcă. Repetați cu ochelarii și ingredientele rămase.
Se pune la frigider până este gata de servit. Fii doar pentru tine servi, garnisiți fiecare tiramisu cu 2 jumătăți de ladyfinger.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon