Tiramis Clasic 8
Tiramis clasic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 417 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bucle de ciocolată dulce-amărui, albușuri de ou, espresso puternic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Clasic, și Tiramisu Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric portabil, bateți albușurile cu un vârf de sare la viteză mare până se formează vârfuri ferme. Într-un alt castron mediu, bateți gălbenușurile cu zahărul până devin palide și îngroșate. La viteză mică, bateți mascarpone în gălbenușuri. Îndoiți albii bătuți în amestecul de mascarpone.
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Se toarnă espresso într-un castron puțin adânc. Scufundați degetele în espresso până se umezesc uniform și aranjați într-un strat pe amestecul de mascarpone; poate fi necesar să spargeți câteva în jumătate pentru a le face să se potrivească.
Întindeți deasupra amestecul de mascarpone rămas. Cerneti pudra de cacao peste tiramis. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Împrăștiați buclele de ciocolată uniform peste tiramis și serviți.