Tirado de Mahi Mahi

Tirado de Mahi Mahi
Tirado de Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 121 de fani. Dacă aveți la îndemână boia, oțet de vin, suc de grapefruit rubin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Încercați Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul, 1/4 cană de oțet, 1/4 cană de ulei de măsline, miere și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
MiereMiere
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați ceapa și jalapeno, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce grătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Încălziți un grătar (gaz sau cărbune) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți peștele pe o parte cu ulei de canola și presărați sare, piper, boia și 2 lingurițe de chimen. Întoarceți, periați a doua parte cu ulei de canola și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ChimenChimen
PeștePește
SareSare
5
Așezați partea frecată cu condimente în jos pe grătar, acoperiți și gătiți până când prima parte este crustă și maro aurie, 5 până la 6 minute. Flip și cook a descoperit încă 5 sau cam asa ceva minute, până când abia fierte prin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați peștele pe un platou și acoperiți cu amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește
7
Lăsați peștele să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
În timp ce peștele se vindecă, faceți toppingul de avocado și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
PeștePește
9
Puneți avocado și mango într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, restul1 lingură de oțet de vin roșu, restul de 1/2 linguriță de chimen, coriandru și sare și piper și aruncați ușor pentru a combina. Răzuiți cea mai mare parte a amestecului de ceapă de pe pește, lingurați amestecul de mango deasupra, garnisiți cu frunze întregi de coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ChimenChimen
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
CeapăCeapă
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista