Tirado de Mahi Mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 121 de fani. Dacă aveți la îndemână boia, oțet de vin, suc de grapefruit rubin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Încercați Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul, 1/4 cană de oțet, 1/4 cană de ulei de măsline, miere și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Oțet
Miere
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați ceapa și jalapeno, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce grătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ceapă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Încălziți un grătar (gaz sau cărbune) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți peștele pe o parte cu ulei de canola și presărați sare, piper, boia și 2 lingurițe de chimen. Întoarceți, periați a doua parte cu ulei de canola și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Chimen
Pește
Sare
5
Așezați partea frecată cu condimente în jos pe grătar, acoperiți și gătiți până când prima parte este crustă și maro aurie, 5 până la 6 minute. Flip și cook a descoperit încă 5 sau cam asa ceva minute, până când abia fierte prin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați peștele pe un platou și acoperiți cu amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Pește
7
Lăsați peștele să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
8
În timp ce peștele se vindecă, faceți toppingul de avocado și mango.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, restul1 lingură de oțet de vin roșu, restul de 1/2 linguriță de chimen, coriandru și sare și piper și aruncați ușor pentru a combina. Răzuiți cea mai mare parte a amestecului de ceapă de pe pește, lingurați amestecul de mango deasupra, garnisiți cu frunze întregi de coriandru și serviți.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.