Tilapia Pan-seared cu vinaigrette Kale și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 501 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, brânză de capră, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Această rețetă de la montereybayaquarium.org are 127 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Tilapia Pan-arsă cu vinaigretă de citrice, Tilapia Cu Ardei Iute De Lămâie, și Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie pentru rețete similare.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.