Tilapia mediteraneană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 212 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, tilapia, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Tilapia Mediteraneană, Tilapia Mediteraneană, și Tilapia Coaptă În Stil Mediteranean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați roșiile uscate la soare, măslinele și caperele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fileurile de tilapia unul lângă altul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Stropiți cu ulei și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când fulgii de pește cu o furculiță. Verificați după 10 minute, pentru a nu găti prea mult, altfel peștele poate fi uscat. Când peștele este gata, acoperiți cu amestecul de roșii și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.