Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Cartofi Piure De Cimbru Și

Tilapia cu sos de unt Balsamic, cimbru piure de cartofi, și este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 108 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, plus 1 lingură de unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete cu oțet balsamic, cimbru și piure de parmezan, Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, și Rozmarin rumenit unt piure de cartofi cu brânză de capră și glazură balsamică pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.