Tilapia cu crustă de sare cu Lemongrass
Tilapia cu crustă de sare cu Lemongrass ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 8.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 440 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți tilapia, suspensie făcută, tulpini de lemongrass și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tilapia braconată cu lemongrass cu Baby Bok Choy, Buzunare Tilapia cu Mojo Cilantro-Lemongrass, și SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper.
Instrucțiuni
Într-un mortar, lăsați ușor lemongrass. Aranjați peștele pe o suprafață de lucru și uscați-l. Umpleți cavitățile cu lemongrass.
Periați 3 linguri de suspensie de amidon de porumb peste o parte a peștelui.
Întindeți 1/4 cană de sare peste suspensie pentru a forma o crustă subțire.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când crusta este uscată, aproximativ 20 de minute. Întoarceți cu grijă peștele și repetați cu restul de 3 linguri de suspensie și 1/4 cană de sare kosher.
Lăsați să stea încă 20 de minute, până se usucă complet.
Aprinde un grătar. Așezați cu grijă tilapia pe grătar și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Transferați tilapia pe o suprafață de lucru. Folosind degetele sau 2 furculițe, îndepărtați pielea tilapiei.
Transferați peștele în farfurii și serviți cu sosul picant de citrice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.