Tilapia cu crustă de sare cu Lemongrass

Tilapia cu crustă de sare cu Lemongrass
Tilapia cu crustă de sare cu Lemongrass ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 8.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 440 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți tilapia, suspensie făcută, tulpini de lemongrass și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tilapia braconată cu lemongrass cu Baby Bok Choy, Buzunare Tilapia cu Mojo Cilantro-Lemongrass, și SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, lăsați ușor lemongrass. Aranjați peștele pe o suprafață de lucru și uscați-l. Umpleți cavitățile cu lemongrass.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Periați 3 linguri de suspensie de amidon de porumb peste o parte a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Întindeți 1/4 cană de sare peste suspensie pentru a forma o crustă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până când crusta este uscată, aproximativ 20 de minute. Întoarceți cu grijă peștele și repetați cu restul de 3 linguri de suspensie și 1/4 cană de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Lăsați să stea încă 20 de minute, până se usucă complet.
6
Aprinde un grătar. Așezați cu grijă tilapia pe grătar și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați tilapia pe o suprafață de lucru. Folosind degetele sau 2 furculițe, îndepărtați pielea tilapiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
8
Transferați peștele în farfurii și serviți cu sosul picant de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista