Tilapia cu crustă de nucă de cocos cu Salsa de legume-mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu crustă de nucă de cocos cu Salsan de legume-mentă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 124g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1096 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $10.93 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa, Tilapia cu crustă de Tortilla cu Salsa de Mango, și Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fiecare file de tilapia și uscați-l. Dragați primul prin făină, acoperind ambele părți, apoi transferați în castron cu oul, răsturnând pentru a acoperi. În cele din urmă, așezați filetele în amestecul de nucă de cocos-panko, apăsându-l pe filet și răsturnând pentru a acoperi ambele părți. Repetați cu al doilea filet.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Adăugați filetele și acoperiți tigaia. Gatiti aproximativ 3 minute, pana cand pestele se elibereaza usor de jos. Întoarceți fileurile, apoi puneți capacul la loc și gătiți încă 3-4 minute, până când crusta este maro și peștele este opac și fulgi ușor.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu salsa de legume și se ornează cu menta.Salsa De Legume-Mentă
Ingrediente castraveți mari, semințe îndepărtate, tăiate în zaruri de inci (aproximativ 1 cană)4 ridichi, tăiate și tăiate în zaruri de inci (1/2 cană) ardei roșu, tăiate în zaruri de inci (1/2 cană) cană ambalate frunze proaspete de mentă, plus mai mult pentru garnisire1/2 linguriță fulgi de piper roșu1 cățel de usturoi, piure cu sare2 scallions, părți albe și verzi linguriță feliată subțire ulei neutru, cum ar fi semințe de struguri sau linguriță de șofrănel ulei de susan (opțional)1 lingură suc de lămâie.
Combinați toate ingredientele de salsa într-un castron (cu excepția mentei pentru garnitură) și amestecați bine. Acoperiți și puneți la frigider cel puțin 1 oră și până la 2.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.