Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii

Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii
Herb & Parmigiano Tilapia Crusted cu sos de roșii rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 705 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de zahăr granulat, ierburi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou.

Instrucțiuni

1
Într - o cratiță mică (1 până la 2 litri), grea, gătiți usturoiul în 2 linguri. din ulei la foc mediu până începe să se coloreze, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile și sucurile lor, zahărul și câte un vârf de sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Între timp, pe o farfurie mare, aruncați pesmetul, Parmigiano, ierburile, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți oul într-un vas larg și superficial. Înmuiați fiecare file în ou și apoi amestecul de pesmet, apăsându-l pentru a-l ajuta să adere. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți restul de 4 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați două dintre fileuri și gătiți până când stratul de acoperire se rumeneste frumos și carnea este opacă și gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă cu fante pentru a muta peștele. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Serviți tilapia cu o lingură de sos. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Serviți cu
7
Sauted Broccoli Raab cu oțet Balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1
Calorii
1
420, grăsime
2
26, Calorii Grase
1
230, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
38, Grăsimi Mononesaturate
4
16, carbohidrați
5
730, colesterol
6
105, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
11, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista