Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii

Herb & Parmigiano Tilapia Crusted cu sos de roșii rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 705 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de zahăr granulat, ierburi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou.
Instrucțiuni
Într - o cratiță mică (1 până la 2 litri), grea, gătiți usturoiul în 2 linguri. din ulei la foc mediu până începe să se coloreze, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor, zahărul și câte un vârf de sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, pe o farfurie mare, aruncați pesmetul, Parmigiano, ierburile, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți oul într-un vas larg și superficial. Înmuiați fiecare file în ou și apoi amestecul de pesmet, apăsându-l pentru a-l ajuta să adere. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți restul de 4 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați două dintre fileuri și gătiți până când stratul de acoperire se rumeneste frumos și carnea este opacă și gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă cu fante pentru a muta peștele. Repetați cu fileurile rămase.
Serviți tilapia cu o lingură de sos. Sugestii De Servire
Sauted Broccoli Raab cu oțet Balsamic.
38, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
11, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.