Tigaie Parmezan Cartofi
Skillet Parmesan cartofi este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Skillet Somon & Parmezan Cartofi, Tigaie Cu Papion Parmezan, și Parmezan Tigaie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați ulei, ardei și ceapă în tigaie; gătiți și amestecați 6 min.
Scoateți din căldură. Se amestecă amestecul de ceapă în castron.
Adăugați apă în tigaie. Aranjați 2 căni de cartofi pe fundul tigaiei; deasupra cu straturi de jumătate din fiecare amestec de ceapă și slănină. Repetați toate straturile. Se acoperă cu cartofii rămași; acoperiți.
Gatiti la foc mediu - mic 30 min. sau până când cartofii sunt fragede. Răsturnați cu grijă tigaia pe un platou mare; scoateți tigaia. Cartofi de top cu brânză.