Tigaie de porc si rosii saut 4

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carne de porc și roșii Skillet saut nr ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc tăiat în centru, sare, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Skillet cotlet de porc saut saut cu piersici, Sote De Dovlecei De Roșii, și Suc De Fructe Și Roșii Sote.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Presărați cotletele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, șalotă, oțet și usturoi în tigaie; saut 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați roșiile, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de roșii în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand rosiile incep sa se inmoaie.
Serviți amestecul de roșii cu carne de porc.