Tigaie De Orez Hamburger
Tigaia de orez Hamburger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 667 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 1,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de morcovi, orez, apă și supă de ceapă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Hamburger Skillet cina o nouă Ia pe Hamburger Helper, Hamburger Squash Skillet, și Hamburger Macaroane Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă apa, morcovii, țelina și amestecul de supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; lăsați să stea 5 minute sau până când orezul este fraged.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Shafer Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Shafer Napa Valley Merlot]()
Shafer Napa Valley Merlot
Trageți dopul pe un Shafer Merlot și veți găsi un vin elegant, elegant, care ocupă centrul atenției cu toate fructele sale varietale atrăgătoare, nu un Merlot care joacă dublura unui Cabernet Sauvignon. Câștigând complexitate din diversele sale surse de viță-de-vie, acest Merlot își extrage strugurii din podgorii selectate din Valea Napa. Amestecat cu cantități mici de Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon și îmbătrânit în stejar francez, servește arome de fructe de prune și cireșe negre și o textură suplă.