Throwdown Pumpkin Pie
Throwdown Pumpkin Pie necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 593 calorii. Dacă aveți cuișoare măcinate, sirop de arțar de gradul b, piure de dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Throwdown Pumpkin Pie, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați toate ingredientele pentru crustă la un robot de bucătărie și pulsați până când sunt combinate; ar trebui să se simtă ca nisipul umed și doar să se reunească.
Întindeți amestecul uniform într-o tigaie de plăcintă de 9 inci, folosind vârfurile degetelor sau fundul plat al unui pahar. Apăsați ferm amestecul peste fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Puneți tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până când crusta este maro deschis și fermă la atingere, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zaharurile într-un bol mare.
Adăugați untul, dovleacul, smântâna, condimentele, sarea și semințele de vanilie și amestecați pentru a combina. Se strecoară amestecul într-un bol.
Se toarnă amestecul strecurat în crusta de plăcintă coaptă și se coace până aproape setat, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește, dacă se preferă.
Nota bucătarului: umplutura face mai mult decât ceea ce este necesar pentru a umple coaja de plăcintă. Puteți îngheța excesul. Am făcut un lot dublu și a umplut 3 coji de plăcintă foarte confortabil.
Combinați smântâna, semințele de vanilie, siropul și bourbonul într-un bol mare răcit și bateți până se formează vârfuri moi.
Încingeți fiecare bucată de plăcintă cu o păpușă de frișcă înainte de servire.