Thai Creveți Se Amestecă-Prăji

Thai Creveți Se Amestecă-Prăji
Reteta Thai creveți Se amestecă-Fry ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 338 calorii. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, fulgi de piper, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, Creveți Se Amestecă Fry Congelator Pack, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă-Prăji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați ardeii roșii în ulei de canola fierbinte timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați mazărea de zăpadă, ceapa verde și usturoiul; se amestecă cu 2-3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante. scoateți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
În aceeași tigaie, combinați bulionul, untul de arahide, sosul de soia, oțetul, uleiul de susan, ghimbirul și fulgii de piper. Gatiti si amestecati pana cand untul de arahide este topit si amestecul ajunge la fierbere. Se amestecă creveții. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana cand crevetii devin roz. Întoarceți amestecul de ardei roșu în tigaie;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește peste fettuccine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Trusa De Vin-Grand Cru-Pinot Grigio
Trusa De Vin-Grand Cru-Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista