Texas Piept
Texas piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 811 calorii, 97G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piper, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, Texas Piept, și Texas Piept pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capacul de grăsime de pe piept la aproximativ 1/4 până la 1/8 dintr-un inch. Înveliți pieptul cu un strat ușor de muștar galben.
Se amestecă zahărul și condimentele împreună pentru a forma freca pentru piept. Aplicați freca pe ambele părți ale cărnii.
Așezați pieptul într-un fumător preîncălzit de 194 până la 205 grade F până când carnea atinge o temperatură internă de 185 până la 195 grade F, aproximativ 1 1/2 ore pe kilogram. Odată ce temperatura internă este atinsă, scoateți pieptul de la fumător și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.