Tetrazzini de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,8 USD pe porție. O porție conține 1293 calorii, 60g de proteine, și 79G de grăsime. 193 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
1
Feliați ciupercile, tocați ceapa, tocați usturoiul și tocați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Adăugați câte 1 lingură de unt și ulei într-o tigaie mare saut și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adauga ciupercile, ceapa, sarea si piperul si saut-ul pentru aproximativ 7 minute sau pana cand ceapa devine translucida si ciupercile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați cimbru de usturoi și vin alb, amestecați bine. Saut pentru încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Puneți amestecul într-un castron pe lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți laptele, smântâna și bulionul de pui într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Se încălzește la foc mediu-mare până când aburul se rostogolește de pe partea superioară a amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
În tigaia saut saut, topiți 3 linguri de unt, topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 1/3 cană de făină în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Bateți până când petele de făină-unt devin aurii, sau aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Bateți amestecul încălzit de lapte, smântână și bulion și continuați să bateți până când nu mai rămân pete de făină/unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Umpleți o oală cu suficientă apă pentru 16 uncii de fettucini uscați (4-6 litri). Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Când apa fierbe, adăugați 3 linguri de sare și pastele. Se fierbe puțin mai puțin decât instrucțiunile pachetului—aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
La sosul de smântână din tigaia saut de pe aragaz, adăugați nucșoară, restul de sare și restul de piper. Rotiți cadranul de pe aragaz la înălțime. De îndată ce amestecul de cremă face bule, reduceți focul la minim și continuați să bateți până când sosul se îngroașă în aproximativ 10 minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
16
Pastele dvs. ar trebui să fie gata; scurgeți-l și readuceți-l în oala mare pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Adăugați sosul alb, amestecul de ceapă/ciuperci, pătrunjelul și puiul în oala pentru paste. Încorporați și aruncați până când se pare că veți obține o cantitate sănătoasă din toate ingredientele de pe fiecare furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
18
Turnați cu grijă amestecul de paste în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
19
Presărați pesmet și parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
20
Tăiați untul rămas (sau blob-l cu degetele) și punctați peste pesmet și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
21
Coaceți în cuptorul încălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc și se prăjesc deasupra.