Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tetrazzini de pui. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 837 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi turci sau, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți oasele de pui, bulionul, morcovul, ceapa, țelina, usturoiul, boabele de piper, frunza de dafin și cuișoarele la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, spumă degresată, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron, aruncând solidele și se întoarce în cratiță. Măsurați stocul: dacă mai mult de 2 căni, fierbeți până se reduce. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
3
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o sticlă superficială de 3 litri sau un vas de copt ceramic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând, până când ciupercile lichide se degajă se evaporă și ciupercile încep să devină aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mic, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați stoc cald într-un flux rapid, amestecând constant și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați smântână, Sherry, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă untul de trufe (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu >apa sarata clocotita pana al dente, apoi scurgeti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Aruncați împreună spaghete, ciuperci și jumătate de sos într-un castron mare, apoi transferați în vasul de copt. Se amestecă împreună carnea de pui și sosul rămas în același castron mare. Faceți o depresiune în spaghete, apoi puneți puiul în ea și presărați vasul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Ciuperci
Spaghete
Pui întreg
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
10
Coaceți până când sosul clocotește și blatul se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Serviți imediat.
12
* Disponibil la unele magazine de produse alimentare de specialitate și D ' Artagnan (800-327-8246).
13
Notele bucătarilor: ciupercile pot fi sotate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, suprafața sa acoperită cu hârtie de ceară.