Tetrazzini De Pui

Tetrazzini De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tetrazzini de pui. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 837 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi turci sau, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți oasele de pui, bulionul, morcovul, ceapa, țelina, usturoiul, boabele de piper, frunza de dafin și cuișoarele la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperit, spumă degresată, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De PuiOase De Pui
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă stocul printr-o sită mare într-un castron, aruncând solidele și se întoarce în cratiță. Măsurați stocul: dacă mai mult de 2 căni, fierbeți până se reduce. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
3
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o sticlă superficială de 3 litri sau un vas de copt ceramic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând, până când ciupercile lichide se degajă se evaporă și ciupercile încep să devină aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mic, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați stoc cald într-un flux rapid, amestecând constant și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați smântână, Sherry, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă untul de trufe (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu >apa sarata clocotita pana al dente, apoi scurgeti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Aruncați împreună spaghete, ciuperci și jumătate de sos într-un castron mare, apoi transferați în vasul de copt. Se amestecă împreună carnea de pui și sosul rămas în același castron mare. Faceți o depresiune în spaghete, apoi puneți puiul în ea și presărați vasul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
CiuperciCiuperci
SpagheteSpaghete
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
10
Coaceți până când sosul clocotește și blatul se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți imediat.
12
* Disponibil la unele magazine de produse alimentare de specialitate și D ' Artagnan (800-327-8246).
13
Notele bucătarilor: ciupercile pot fi sotate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, suprafața sa acoperită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista