Terrina de iepure cu măsline verzi și fistic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 83 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, crenguțe de pătrunjel, acompaniament: pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic, Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic, și Terrină de rață și porc cu afine și fistic.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea, rinichii și ficatul de la iepure, dacă este necesar. Puneți iepure, șalotă, morcovi, pătrunjel, cimbru, praz, usturoi, boabe de piper, 1/4 linguriță sare și 6 căni de apă într-o oală grea de 4 litri și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți ușor iepurele, parțial acoperit, până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Ficat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Iepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Se răcește iepurele în bulion, neacoperit, 30 de minute, apoi se îndepărtează, rezervând bucăți de iepure și bulion separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Iepure întreg
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Se toarnă bulionul printr-o sită fină într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți albușurile într-un alt bol până se spumează și adăugați coji de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți în bulion cald într-un flux și întoarceți amestecul în oala curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
5
Se încălzește la foc moderat, amestecând și răzuind fundul în mod constant cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea albușului de ou, până când stocul ajunge la foc mic (acest lucru va dura aproximativ 10 minute). Reduceți căldura și fierbeți ușor bulionul, fără a amesteca, până când toate impuritățile se ridică la suprafață și formează o crustă, iar bulionul de dedesubt este limpede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
În timp ce bulionul fierbe, tocați grosolan carnea de iepure, având grijă să îndepărtați toate oasele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Se toarnă bulionul printr-o sită căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie umezite într-un castron și se lasă să se scurgă tot bulionul. Aruncați solidele. (Dacă lichidul nu se scurge complet, atingeți marginea sitei în mod repetat cu o lingură de metal pentru a ajuta la scurgere.) Bulionul trebuie să fie complet limpede; dacă nu, repetați procedura cu prosoape de hârtie umezite curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Dacă bulionul clarificat măsoară mai mult de 2 1/2 căni, fierbeți pentru a reduce. Dacă măsoară mai puțin, adăugați apă. Aduceți bulionul doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Se presară gelatina peste 1/4 cană de apă rece rămasă și se înmoaie 1 minut, apoi se amestecă în bulion fierbinte până se dizolvă. Se amestecă Madeira și restul de 1/4 linguriță de sare, sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Madeira
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Ungeți ușor terinele și tapetați cu o foaie de folie de plastic suficient de mare pentru a acoperi marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Așezați terinele pe o tavă.
3
Tăiați 4 (18 inci) bucăți de sfoară de bucătărie și așezați 2 transversal sub fiecare terină la aproximativ 2 inci de fiecare capăt (vor fi folosite pentru a fixa știfturile sau sticlele pe terine).
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Măcinați semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente și aruncați cu iepure, măsline, fistic, arpagic, cimbru, sare și piper într-un castron mare. Împărțiți amestecul între terine, apoi amestecați bine bulionul și turnați încet în terine, umplând la 1/4 inch de sus. Rezervați orice bulion rămas, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Iepure întreg
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați o bandă de carton învelită în folie deasupra fiecărei terine, apoi așezați un sucitor sau o sticlă deasupra cartonului și legați-o de terină, creând suficientă presiune pentru a apăsa cartonul aproximativ 1/2 inch în terină (un bulion se va revărsa pe tavă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați
6
Răciți terinele pe tavă 3 ore, apoi îndepărtați șirul, greutățile și cartonul.
7
Încălziți orice bulion jelled rezervat (inclusiv spillover pe tavă) doar până când devine lichid și adăugați la terine. Acoperiți cu folie de plastic care depășește și răciți încă cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pentru a desface terinele, desfaceți folia de plastic și inversați matrițele pe un platou lung și îngust, trăgând ușor de plastic pentru a elibera terinele din matrițe, apoi îndepărtați-l. Tăiați ușor terinele cu un cuțit zimțat în felii groase de 1/3 inch și serviți pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
* Prăjiți condimentele într-o tigaie grea uscată la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și cu o nuanță sau două mai întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
** Pentru a prăji, aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și întindeți cu 2 linguri de unt. Toast în mijlocul cuptorului până la aur, aproximativ 10 minute.