Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic

Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic
Terrina de iepure cu măsline verzi și fistic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 83 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, crenguțe de pătrunjel, acompaniament: pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic, Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic, și Terrină de rață și porc cu afine și fistic.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea, rinichii și ficatul de la iepure, dacă este necesar. Puneți iepure, șalotă, morcovi, pătrunjel, cimbru, praz, usturoi, boabe de piper, 1/4 linguriță sare și 6 căni de apă într-o oală grea de 4 litri și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți ușor iepurele, parțial acoperit, până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
FicatFicat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Iepure întregIepure întreg
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Se răcește iepurele în bulion, neacoperit, 30 de minute, apoi se îndepărtează, rezervând bucăți de iepure și bulion separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2
Se toarnă bulionul printr-o sită fină într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți albușurile într-un alt bol până se spumează și adăugați coji de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți în bulion cald într-un flux și întoarceți amestecul în oala curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se încălzește la foc moderat, amestecând și răzuind fundul în mod constant cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea albușului de ou, până când stocul ajunge la foc mic (acest lucru va dura aproximativ 10 minute). Reduceți căldura și fierbeți ușor bulionul, fără a amesteca, până când toate impuritățile se ridică la suprafață și formează o crustă, iar bulionul de dedesubt este limpede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
În timp ce bulionul fierbe, tocați grosolan carnea de iepure, având grijă să îndepărtați toate oasele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Se toarnă bulionul printr-o sită căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie umezite într-un castron și se lasă să se scurgă tot bulionul. Aruncați solidele. (Dacă lichidul nu se scurge complet, atingeți marginea sitei în mod repetat cu o lingură de metal pentru a ajuta la scurgere.) Bulionul trebuie să fie complet limpede; dacă nu, repetați procedura cu prosoape de hârtie umezite curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Dacă bulionul clarificat măsoară mai mult de 2 1/2 căni, fierbeți pentru a reduce. Dacă măsoară mai puțin, adăugați apă. Aduceți bulionul doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Se presară gelatina peste 1/4 cană de apă rece rămasă și se înmoaie 1 minut, apoi se amestecă în bulion fierbinte până se dizolvă. Se amestecă Madeira și restul de 1/4 linguriță de sare, sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
MadeiraMadeira
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Ungeți ușor terinele și tapetați cu o foaie de folie de plastic suficient de mare pentru a acoperi marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Așezați terinele pe o tavă.
3
Tăiați 4 (18 inci) bucăți de sfoară de bucătărie și așezați 2 transversal sub fiecare terină la aproximativ 2 inci de fiecare capăt (vor fi folosite pentru a fixa știfturile sau sticlele pe terine).
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Măcinați semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente și aruncați cu iepure, măsline, fistic, arpagic, cimbru, sare și piper într-un castron mare. Împărțiți amestecul între terine, apoi amestecați bine bulionul și turnați încet în terine, umplând la 1/4 inch de sus. Rezervați orice bulion rămas, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Iepure întregIepure întreg
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați o bandă de carton învelită în folie deasupra fiecărei terine, apoi așezați un sucitor sau o sticlă deasupra cartonului și legați-o de terină, creând suficientă presiune pentru a apăsa cartonul aproximativ 1/2 inch în terină (un bulion se va revărsa pe tavă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Răciți terinele pe tavă 3 ore, apoi îndepărtați șirul, greutățile și cartonul.
7
Încălziți orice bulion jelled rezervat (inclusiv spillover pe tavă) doar până când devine lichid și adăugați la terine. Acoperiți cu folie de plastic care depășește și răciți încă cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pentru a desface terinele, desfaceți folia de plastic și inversați matrițele pe un platou lung și îngust, trăgând ușor de plastic pentru a elibera terinele din matrițe, apoi îndepărtați-l. Tăiați ușor terinele cu un cuțit zimțat în felii groase de 1/3 inch și serviți pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
* Prăjiți condimentele într-o tigaie grea uscată la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și cu o nuanță sau două mai întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
** Pentru a prăji, aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și întindeți cu 2 linguri de unt. Toast în mijlocul cuptorului până la aur, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista