Teriyaki Veggie-Burgeri De Porc

Teriyaki Veggie-Burgeri De Porc
Rețeta Teriyaki Veggie-burgeri de porc ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de salată, castraveți, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Teriyaki Veggie Wraps, Burgeri Teriyaki, și Burgeri Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, așezați legumele și ceapa teriyaki congelate; procesați cu mișcări pornite și oprite până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se pune într-un castron mare. Se amestecă carnea de porc măcinată, pesmetul și ghimbirul până se omogenizează bine. Formați amestecul în 4 chiftele, aproximativ 5 inci în diametru și 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați chiftelele; acoperiți și gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când se rumenesc și termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, sosul teriyaki și iaurtul cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe jumătățile de sus și de jos ale chiflelor prăjite. Jumătăți de jos de sus cu patties și felii de castravete. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista