Terină De Roșii
Terina de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, oțet de vin, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Terină De Roșii, Terrină de roșii și vinete de moștenire, și Rucola cu terină de brânză de capră de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți mai întâi 8 ingrediente și 3 căni de apăla fierbere într-o cratiță mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până la randamentul stocului1 1/2 cană, aproximativ 15 minute. Setați un filtru cu ochiuri fine peste o ceașcă mare de măsurare. Strainstock, aruncarea solidelor. Acoperiți; păstrați fierbinte.
Setați un filtru cu ochiuri fine peste altulceașa de măsurare.
Tăiați fiecare roșie decojită în4 pene.
Puneți pene, tăiate în sus, peo suprafață de lucru.
Tăiați semințele și pulpadin roșii și transferați în strecurătoare.
Așezați roșiile umplute pe un strat dublu de hârtieprosoape de scurs; se presară cu 1 linguriță koshersalt. Pat roșii cu mai multe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 30 de minute.
Apăsați pe semințe pentru a produce 1/2 cană de roșiesuc.
Presărați gelatina peste suc; lasa sa stea timp de 10 minute pentru a se înmuia.
Se adaugă în stocul fierbinte; bateți energic pentru a dizolva gelatina. Se amestecă 1 / 4cup arpagic, oțet și sare kosher după gust.
Pulverizați 1 tigaie cu spray antiaderent; linewith folie de plastic, permițând o surplombă de 3" pe fiecare parte. Plastic neted pentru îndepărtareriduri.
Se toarnă 1/2 cană de stoc în tigaie. Chillpână la set, aproximativ 40 de minute. Aranjați 1 strat de roșii în tigaie, apăsând ușor, apoi stropiți 2 linguri de amestec de stoc. Repetați stratificarea cu restulroșii și stoc.
Se toarnă stocul rămas pentru a umple tigaia. Acoperiți terina cu plasticînfășurare.
Așezați pe o foaie mică de copt cu margini.
Așezați a doua tigaie deasupra terinei.Cântăriți terina plasând 2-3 conserve mici în tigaia superioară (o parte din amestecul lichid din tigaia inferioară se poate vărsa). Se răcește terina până se fixează, aproximativ 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Descoperă terina; inversați pe un platou.
Scoateți tigaia și folia de plastic. Feliați terina; transferați pe farfurii.
Stropiți cu ulei șipresărați cu arpagic și sare de mare.