Terină de fructe de pădure și banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Terina cu fructe de pădure și banane. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de struguri, gelatină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 149 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Terină Mixtă De Fructe De Pădure, Terină De Fructe De Pădure De Vară, și Terină Mixtă De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/4 cană suc de struguri; lăsați să se înmoaie 2 până la 3 minute.2
Încălziți zahărul cu încă 1/4 cană de suc de struguri într-o cratiță mică la foc mediu-mare până se dizolvă.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina înmuiată până se dizolvă, apoi se amestecă restul de 1 1/2 căni de suc de struguri.3
Așezați fructele de pădure într-o tigaie de pâine de 4 x 8 inci (capacitate de 6 căni); se toarnă amestecul de gelatină, presând ușor fructele de pădure pentru a se scufunda complet (îndepărtați câteva fructe de pădure, dacă este necesar.) La frigider până la ferm, cel puțin 3 ore.4 pentru a desface, scufundați fundul tigaiei în apă fierbinte aproximativ 5 secunde. Inversați pe un platou de servire și agitați ferm pentru a se elibera. Felie pentru a servi.