Terină de brânză albastră cu vinetă de roșii-busuioc

Terrina de brânză albastră cu vinaigretă de roșii-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 287 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,17 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză, vinaigretă de roșii-busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată de casă cu brânză albastră de Bacon cu vinetă de busuioc dulce, Salată de roșii Heirloom cu vinetă de brânză albastră, și Salată de roșii cu slănină, brânză albastră și busuioc.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de ardei gras, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 8 până la 10 minute sau până când ardeii grași arată vezicule.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii; scoateți și aruncați semințele. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți brânzeturile la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză într-o bucată de 8 - x 4-inch căptușită cu folie de plastic. Se acoperă cu 4 jumătăți de ardei.
Întindeți amestecul de brânză rămas peste ardei; se acoperă cu jumătățile de piper rămase. Se răcește 8 ore.
Desfaceți pe un vas de servire și stropiți cu vinetă de roșii-busuioc.
Se servește pe verdeață mixtă.